HOGY ÉTELE VALÓBAN ÉTELE LEGYEN ÉS NE PEDIG …
  Müzlik, kásák
  Kenyérsütõ iskola 
  Kenyérfélék
  Fûszerkeverékek
  Kovásztalan kenyerek, pogácsák.
  Pástétomok, melegszendvicsek
  Levesek
  Tejtermékek és tojás helyett
  Levesbetétek
  Italok
  Fõzelékek
  Fõételek
  Sültek
  Fasírozottak
  Saláták
  Salátaöntetek
  Szószok
  Sütemények
A helyes táplalkozás piramissa
KEDVES OLVASÓNK !

   NÉHÁNY MONDATNYI BEVEZETÕT ENGEDJEN MEG AZ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁSSAL FOGLALKOZÓ TÉMAKÖRÜNK ELÉ!

   AZ ITT KÖZÖLT ÉTELRECEPTEK EGY ÁTMENETI ÉTREND RÉSZEI , TARTALMAZNAK TEJTERMÉKEKET DE HÚST MÁR NEM.
TUDNUNK KELL AZONBAN , HOGY KORUNKBAN AZ ÉLELMISZERIPARI NAGYÜZEMI TERMELÉS ÉS AZ ÁLLATI BETEGSÉGEK MIATT NEM BIZTONSÁGOS , MONDHATNI VESZÉLYES AZ ÁLLATI EREDETÛ ÉLELMISZEREK FOGYASZTÁSA.

   A HÚS , TEJ ÉS TEJTERMÉK , VALAMINT TOJÁS NÉLKÜLI ÉTREND A KÖRNYEZETI ÁRTALMAKAT / KÖRNYEZETSZENNYEZÉS ,
VEGYSZEREZÉS / IS FIGYELEMBE VÉVE NAGYSÁGRENDEKKEL EGÉSZSÉGESEBB ÉS ÍZLETESEBB A VEGYES TÁPLÁLKOZÁSNÁL.

    AHHOZ , HOGY ENNIVALÓNK TÁPLÁLÉK LEGYEN , NAGYON KOMOLYAN MEG KELL GONDOLNUNK MIT IS ESZÜNK MEG ÉS AMIT MEGESZÜNK , MI MAGUNK FRISSEN KÉSZÍTSÜK EL , MEGÕRIZVE SZERVEZETÜNKET A KÉMIAI TARTÓSÍTÓSZEREK ÉS MÁS SZINTETIKUS VEGYI ÉLELMISZER-ADALÉKOK KÁROS HATÁSAITÓL.
 

KÉRJÜK AZ ÖN EGÉSZSÉGE ÉRDEKÉBEN FONTOLJA MEG AZ
ÉTRENDRE ÉS AZ ÉLETMÓDRA VONATKOZÓ TANÁCSOKAT!